redsun.nl

REDSUN is toonaangevend leverancier van sierbestrating, keramiek en natuursteen voor tuin of openbare ruimte. Zij bieden een omvangrijke collectie kwaliteitsproducten om aan een breed scala aan wensen te kunnen voldoen.

Sierbestrating is mooi als het nieuw is, maar dan moet je na een paar jaar eens kijken, de kleur is er helemaal uit en je ziet allemaal van die grove korrels in het oppervlak… Ja, dat was vroeger zo, en inderdaad, niet alles was vroeger beter. Tegenwoordig is er een overweldigend aanbod aan deklaagstenen en -tegels. Deze zijn het antwoord op het genoemde en daardoor de betere keuze.

steenstore van den dool logo voor strooifolderOmdat Steenstore© | Van den Dool overtuigt is van de voordelen van deze deklaagstenen hebben we ons, zolang als deze soort stenen bestaat, er sterk voor gemaakt. En we kunnen u er dan ook een heel mooi assortiment van presenteren. Redsun, een van onze ‘hofleveranciers’, is een fabrikant die zich heeft toegelegd op het aanbieden van een ruime waaier aan structuren, kleuren en formaten van deze soort.

The Collection Living Outside Redsun

THE COLLECTION | Living outside
Redsun presenteert z’n collectie sierbestrating en tuinmaterialen onder de noemer: THE COLLECTION | Living outside. The Collection is een uitgebreid assortiment met keramiek tegels (ook op drager), (luxe) deklaagstenen en -tegels, klinkers, betonwaren en natuursteen. Dit onderscheid zich ten opzichte van andere door z’n mooie uitstraling en de verschillende deklagen die slijt- en kleurvast zijn.

In het topsegment voeren ze een groot assortiment keramische tegels DUE 2 cm en TRE 3 cm dikte en een assortiment keramische tegels op een betonnen drager, genaamd Cerasun, een mooi assortiment natuursteen tegels en een mooi aanbod aan gebakken klinkers van Vandersanden.

Het hogere segment wordt ingevuld met de volgende serie’s:
Natura en Retro Natura,
Smartton SE, SE Mica en SE Wave (gewolkte nuancering, scherpe hoeken),
Smartton Linea (met facet) (lineaire nuancering, ronde hoeken),
Smartton (lineaire nuancering, ronde hoeken), en
Eliton Supreme Linea.

Daarnaast heeft Redsun een aantal serie’s die het verdere aanbod aan sierbestrating afdekken, te weten:
Demiton Extra
,
Premiton Linea,
Premiton, Premiton PLUS en Premiton PLUS SE, en
Tumbelton

Binnen elke serie is er vaak een grote verscheidenheid aan formaten (soms ook wildverband) en diktes (tot 8 cm voor zwaarder belastte opritten).

Waterpasserende bestrating AQUA
Van de serie’s Smartton, Eliton Supreme en Premiton zijn er diverse modellen leverbaar in de AQUA uitvoering, deze hebben afstandhouders van 5 mm en zijn daardoor waterpasserend.

Bovenstaande materialen zijn heel goed te combineren met ons (overige) aanbod aan keramische tegels, kantopsluitingen en betonwaren, kunstgras, natuursteensplit, steenkorven en verlichting.

Redsun levert z’n producten en diensten via de gespecialiseerde vakhandel, die u met kennis van zaken kan informeren over alle mogelijkheden, product eigenschappen en verwerkingsmethoden.

Uw dealer: Steenstore© | Van den Dool

Hier vindt u de site van Redsun.

Redsun brochures
Redsun heeft z’n brochures online staan, u vindt ze hier.

Top