Mededelingen

Actie woodlook keramiek Redsun
Ingaan prijslijst 2018
Openingstijden
Zelf afhalen / direct meenemen
Opruiming restpartijen

Actie woodlook keramiek Redsun
Voorjaars actie met Woodlook keramiek van Redsun. Geldig van 1 april tot en met 31 mei. Actie: 10% korting, op basis van volle pallet. Hier vindt u de actie flyer (pdf.). Van dit assortiment vindt u bij ons de 30×120 tegels in de presentatie.

Top

Ingaan prijslijst 2018
Vanaf 1 maart, gaat de Prijslijst 2018 gelden. De prijzen zijn te vinden via een hele handige pagina op onze website: Kiezen op leverancier of serienaam.

Via deze pagina kunt per leverancier naar de serie’s gaan die we van hen voeren, en op de meeste pagina’s zijn de prijzen al up-to-date.

Op onze presentatie rekken staan de nieuwe prijzen al aangegeven, ook op de nieuwe Redsun en Excluton producten. En als de nieuwe TuinVisie en Stone & Style monsters geplaatst zijn, dan worden daar ook zo snel mogelijk de prijzen bij vermeld.

Als we de prijslijst compleet hebben dan zullen we die ook op de website plaatsen. En als u t.z.t. die prijslijst gemaild wilt hebben dan kunt u daarvoor een mailtje sturen naar info@vandendool.nl. Een (voorlopig) uittreksel van de prijslijst vindt u op de pagina Prijzen onder het kopje Downloads.

Top

Openingstijden
Vanaf 1 april hanteren we de volgende openingstijden:

Maandag-donderdag: 8.00-18.00 uur
Vrijdag: 8.00-20.00 uur
Zaterdag: 8.00-17.00 uur

Zon- en feestdagen altijd gesloten

Top

Zelf afhalen / direct meenemen
Niet alleen voor het láten afleveren van uw nieuwe sierbestratingsmaterialen bent u bij ons aan het juiste adres. Juist ook voor het zelf afhalen / direct meenemen van een groot assortiment basic bestratingsmaterialen, staptegels, opsluit- en palissadebanden, betonbielzen, muur- en stapelblokken, afdek-randen, grind en split, lijmen, voegmiddelen, reinigers en bijv. regengoten kunt u prima bij ons terecht.

Hier vindt u wat afbeeldingen van diverse voorraad producten.

Top

Opruiming restpartijen
Klik hier voor meer informatie.

Top