Leestips

Steenstore© Rekenhulp
Voorraad voor snelle beslissers
Zelf afhalen / direct meenemen
Opruiming restpartijen

Steenstore© Rekenhulp
Voor het berekenen van benodigde hoeveelheden losgestort materiaal, voegmiddel en tegeldragers hebben we een rekenhulp gemaakt.

Het is een excel bestand waarin u een aantal gegevens moet invullen. De uitkomst krijgt u direct in het bestand te zien.
De berekende hoeveelheden zijn altijd ter indicatie, bestel de benodigde hoeveelheden altijd in overleg met uw straatmaker/hovenier.
Download hier de Steenstore© Rekenhulp.

Top

Voorraad voor snelle beslissers
Moet er op korte termijn een straatje gelegd worden en zijn daar snel wat tegels voor nodig? Van een aantal soorten hebben we veelal voorraad staan. De hoeveelheid varieert van ca. 10 tot 60 M2 per soort.

Een aantal foto’s van wat we zoal hebben staan vindt u op de pagina Voorraad voor snelle beslissers.

Top

Zelf afhalen / direct meenemen
Niet alleen voor het láten afleveren van uw nieuwe sierbestratingsmaterialen bent u bij ons aan het juiste adres. Juist ook voor het zelf afhalen / direct meenemen van een groot assortiment bestratingsmaterialen, staptegels, opsluit- en palissadebanden, betonbielzen, muur- en stapelblokken, afdek-randen, zand, grind en split, grindplaten, lijmen, voegmiddelen, regengoten, reinigers, 12 volt verlichting… kunt u prima bij ons terecht. Beschikbaarheid van alle materialen onder voorbehoud.

Een aantal foto’s van wat we zoal hebben staan vindt u op de pagina Zelf afhalen / direct meenemen.

Top

Opruiming restpartijen
We hebben altijd een aantal restpartijtjes in de opruiming. Ze zijn wat verouderd en/of licht beschadigd. Het zijn veelal partijtjes van ca. 5 tot 15 M2 die worden verkocht vanaf ca. € 5,00 per M2. Vraag bij ons op het terrein maar eens om welke partijtjes het gaat of bekijk ze (een beperkt aantal).

Een aantal foto’s van wat we zoal hebben staan vindt u op de pagina Opruiming restpartijen.

Top