Mededelingen

Langere levertijden
Voorraad voor snelle beslissers
Zelf afhalen / direct meenemen
Opruiming restpartijen

Langere levertijden
Vanwege de extreme drukte lopen de levertijden op. Als u vragen heeft over uw lopende bestelling, stel die dan via de mail, dan kunnen we e.e.a. in alle rust voor u uitzoeken. Momenteel is het vrijwel onmogelijk om u via de telefoon adequaat antwoord te geven. U kunt uw vragen stellen via: info@vandendool.nl. Vermeld in uw mail uw naam (zoals vermeld op de bon), uw telefoonnummer, het paginanummer wat op de bon links bovenaan is ingevuld (bijvoorbeeld 6.1.A.), of als er voor uw bestelling al een afleverdatum is afgesproken de afleverdatum die rechts bovenaan is vermeld. Heeft u per mail een offerte ontvangen, gebruik dan de RE: knop om via de lopende mailwisseling te reageren.

Top

Voorraad voor snelle beslissers
Moet er op korte termijn een straatje gelegd worden en zijn daar snel wat tegels voor nodig? Van een aantal soorten hebben we veelal voorraad staan. De hoeveelheid varieert van ca. 10 tot 60 M2 per soort.

Een aantal foto’s van wat we zoal hebben staan vindt u op de pagina Voorraad voor snelle beslissers.

Top

Zelf afhalen / direct meenemen
Niet alleen voor het láten afleveren van uw nieuwe sierbestratingsmaterialen bent u bij ons aan het juiste adres. Juist ook voor het zelf afhalen / direct meenemen van een groot assortiment bestratingsmaterialen, staptegels, opsluit- en palissadebanden, betonbielzen, muur- en stapelblokken, afdek-randen, zand, grind en split, grindplaten, lijmen, voegmiddelen, regengoten, reinigers, 12 volt verlichting… kunt u prima bij ons terecht. Beschikbaarheid van alle materialen onder voorbehoud.

Een aantal foto’s van wat we zoal hebben staan vindt u op de pagina Zelf afhalen / direct meenemen.

Top

Opruiming restpartijen
We hebben altijd een aantal restpartijtjes in de opruiming. Ze zijn wat verouderd en/of licht beschadigd. Het zijn veelal partijtjes van ca. 5 tot 15 M2 die worden verkocht vanaf ca. € 5,00 per M2. Vraag bij ons op het terrein maar eens om welke partijtjes het gaat of bekijk ze (een beperkt aantal).

Een aantal foto’s van wat we zoal hebben staan vindt u op de pagina Opruiming restpartijen.

Top