Opruiming restpartijen

Opruiming restpartijen
We hebben regelmatig een aantal restpartijtjes in de opruiming. Ze zijn wat verouderd en/of licht beschadigd. Het zijn veelal partijtjes van ca. 5 tot 15 M2 die worden verkocht vanaf ca. € 5,00 per M2. Vraag bij ons op het terrein maar eens om welke partijtjes het gaat of bekijk ze (een beperkt aantal) op onze Marktplaats pagina. Let op: op=op.

Voorwaarden
Voor deze actie- en opruimingsartikelen geldt: zo lang de voorraad strekt. De prijzen zijn inclusief btw, exclusief bezorgen e.d., zie ook onze leveringsvoorwaarden.

De aanbiedingen gelden voor onbepaalde tijd en kunnen op elk moment, zonder voorafgaande kennisgeving, beëindigd worden. Informeer voor het bestellen of het betreffende product nog in de actie of opruiming is.

Opruimingsartikelen zijn soorten die uitlopend/uitgelopen zijn bij de fabrikant en/of te lang op voorraad staan en/of (licht) beschadigd zijn en/of verkleurd, verouderd, verweerd of vergroend zijn. U kunt over het algemeen de opruimingsartikelen bij ons op het terrein bekijken. Afname van de opruimingsartikelen is alleen mogelijk in de staat zoals ze zijn.

De opruimingsprijzen gelden alleen voor de betreffende partij en niet voor aanvullingen of bijbestellingen. E.e.a. onder de volgende voorwaarden: alleen per partij, de prijzen zijn afhaal prijzen, 3 werkdagen van tevoren klaar laten zetten, betalen bij bestellen. De betreffende partij kunt u pakken vanaf de plaats waar deze op het terrein staat, daarbij kunt u gebruik maken van de aanwezige stenen- en kruiwagens. De bestelde/gekochte partij kan niet geruild of geretourneerd worden.

Voorbehoud
De gehanteerde prijzen zijn inclusief btw, tenzij ze aan u specifiek als exclusief btw zijn opgegeven. De genoemde prijzen zijn altijd exclusief bewerking, verwerking of transport van de betreffende materialen.

Prijs- en modelwijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving, en typ- en afdrukfouten voorbehouden. Aan de prijzen die op deze site, in de downloads en in onze overige uitingen vermeld zijn kunnen daarom geen rechten worden ontleend. De geldende prijzen staan vermeld in de laatst uitgebrachte en afgedrukte prijslijst die op ons bedrijf gebruikt wordt.

Verkeerd vermelde of verkeerd geoffreerde prijzen worden altijd aangepast aan de geldende prijs.

Offertes zijn geldig tot één maand na het uitbrengen daarvan. Indien de prijzen die zijn vermeld in de offerte door bijvoorbeeld verandering van inkoop- of transportprijs gewijzigd moeten worden, zullen deze altijd aangepast worden, ook binnen die termijn van één maand. Informeer voor het bestellen of de betreffende prijzen nog geldig zijn.

Indien de prijzen van een geplaatste order door bijvoorbeeld verandering van inkoop- of transportprijs gewijzigd moeten worden, zullen deze altijd aangepast worden. U heeft dan het recht de order te annuleren.

Aanbiedingen gelden voor onbepaalde tijd en kunnen op elk moment, zonder voorafgaande kennisgeving, beëindigd worden. Informeer voor het bestellen of het betreffende product nog in de aanbieding is.

Zie ook onze leveringsvoorwaarden.