Natuursteen

tegels split en keien natuursteenEen van de mooiste materialen die de natuur te bieden heeft is natuursteen. Op veel manieren te bewerken en dan ook op heel veel manieren toe te passen. Allerlei verschillende soorten met evenzovele verschillende eigenschappen, en met een unieke uitstraling. Het kan wat hebben en gaat een eeuwigheid mee. Toegepast in de tuin geeft het een authentieke, natuurlijke en rustgevende sfeer.

Elke soort natuursteen kent z’n eigen toepassingsmogelijkheden en verwerkingsvoorschriften, en reageert op z’n eigen manier op bijvoorbeeld het weer en slijtageprocessen. Daarom is het goed om u uitgebreid te laten informeren. Steenstore © | Van den Dool staat u graag met raad en daad terzijde.

Onderverdeling
Natuursteen tegels, klinkers en elementen
Zand, grind en split
Steenkorven premium systeem

Redsun heeft in deze assortimentsgroepen een ruime keuze, hier vindt u hun brochure.

Ons assortiment omvat ook grindmatten. Bij veel belopen, zwaarder belastte of grotere oppervlaktes kan daar het grind of split in/op gestrooid worden zodat het op z’n plaats blijft. Bovendien creëert u hiermee een perfect waterdoorlatende verharding, helemaal goed om onze omgeving te ‘verblauwen’.

Ook voor keien kunt u bij ons terecht, enkele soorten kunnen los geleverd worden*, en een groot assortiment is op bestelling per volle gaas leverbaar.
*) Onder voorbehoud van beschikbaarheid.

En natuurlijk hebben we de benodigde soorten voegmateriaal, steenlijm en onderhoudsproducten. Hiermee kunt u deze mooie materialen makkelijk verwerken en lang mooi houden.

Linje Svenska vijver en grind natuursteen
Natuursteen tegels, klinkers en kasseien Natuursteen traptreden, opsluitbanden, muurblokken en afdekranden  Zand, grind en spit in zakken, mini- en big bags
Op de pagina Aanvullende producten ook o.a de ECCOgravel grindmatten Op de pagina zand, grind en split ook informatie over ons assortiment keien Een zeer uitgebreid en compleet systeem Steenkorven Premium

Top