Wat u van ons kunt verwachten

  1. Een compleet en up-to-date assortiment
  2. Van voordelig tot hoogwaardig
  3. Duidelijke presentatie
  4. Persoonlijk advies en hulp bij berekeningen
  5. Uitgebreide (product)informatie, ook op deze site
  6. Adressen voor het laten aanleggen van uw tuin
  7. Rechtstreekse inkoop bij de fabrikanten
  8. Levering volgens afspraak
  9. Eigen transportmaterieel
  10. ‘Ouderwetse’ service

Hoe we dat voor u invullen
We leveren sierbestrating (beton, keramisch, gebakken), opsluit elementen, muurblokken, grind en keien, steenkorven, kunstgras, Lightpro en Garden Lights tuinverlichting en aanvullende producten zoals reinigers, lijmen en voegmiddelen.

We doen dat aan particulieren, straatmakers en hoveniers, voornamelijk in dit leveringsgebied. Van Schoonhoven tot Maassluis, van Delft tot Dordrecht, van Zoetermeer tot Oud-Beijerland, bij Steenstore© | Van den Dool bent u aan het juiste adres

Om het voor u wat makkelijker te maken hebben we een compleet en up-to-date assortiment samengesteld uit de uitgebreide collectie’s van een aantal toonaangevende fabrikanten: Redsun, Vandersanden, ExclutonMarlux, Marshalls, ArtiStone, kunstgras van Gras van de Buren en verlichting van Lightpro en Garden Lights.

We hebben de meest bijzondere producten, voor wat betreft het uiterlijk, de kwaliteit en de gunstige prijs samengebracht in een mooi ruim en diep assortiment. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Wij hebben al gevonden wat u zoekt! Weet u de naam van de leverancier en de serie naam, dan kunt u ook zoeken via Kiezen op leverancier of serienaam.

Het aanbod tuinbestrating wordt op een overzichtelijke manier getoond op een flink aantal presentatierekkenDaarbij kunnen wij u over al onze producten een duidelijk advies geven. Trouwens, op deze site vindt u van veel materialen een beschrijving (altijd makkelijk om nog eens terug te lezen) via de pagina Kiezen op leverancier of serienaam en een pagina met Verwerkingsvoorschriften, lees- en kijktips en brochures.

Als gespecialiseerde bestratingswinkel betrekken we de meeste producten rechtstreeks van de fabrikanten. Deze korte lijnen leveren voor iedereen voordeel op. Als ze bijvoorbeeld iets nieuws hebben, zijn we er altijd snel bij om te kijken of het iets voor u (dus voor ons) zou kunnen zijn.

Als u uw tuin laat aanleggen, vraag dan uw straatmaker of hovenier om bovengenoemde materialen, u wilt er straks toch zeker ook mooi bijzitten? Wij kunnen u, als u uw tuin wilt laten aanleggen, ook helpen aan adressen van straatmakers en hoveniers.

Bestellingen bezorgt door eigen truck

Het leveren volgens afspraak, onze eigen transportdienst en de service als van de winkel om de hoek maken het plaatje compleet.

We bestaan sinds 1965 en sinds 1975 leveren we sierbestrating en tuinmaterialen. In de afgelopen jaren gingen veel mensen u al voor, en we vragen u: mogen wij ook uw nieuwe terras, pad, oprit of tuinschutting leveren? We nodigen u van harte uit bij ons op de zaak, we willen u graag al het moois eens laten zien en u er alles over vertellen.

Als u vragen heeft dan horen we dat graag van u.

Voor nu willen wij u veel inspiratie toewensen.

Met vriendelijke groet,
Steenstore© | Van den Dool

Top