redsun.nl

LOGO REDSUNREDSUN is toonaangevend leverancier van sierbestrating, keramiek en natuursteen voor tuin of openbare ruimte. Zij bieden een omvangrijke collectie kwaliteitsproducten om aan een breed scala aan wensen te kunnen voldoen.

Sierbestrating is mooi als het nieuw is, maar dan moet je na een paar jaar eens kijken, de kleur is er helemaal uit en je ziet allemaal van die grove korrels in het oppervlak… Ja, dat was vroeger zo, en inderdaad, niet alles was vroeger beter. Tegenwoordig is er een overweldigend aanbod aan deklaagstenen en -tegels. Deze zijn het antwoord op het genoemde en daardoor de betere keuze.

steenstore van den dool logo voor strooifolderOmdat Steenstore© | Van den Dool overtuigt is van de voordelen van deze deklaagstenen hebben we ons, zolang als deze soort stenen bestaat, er sterk voor gemaakt. En we kunnen u er dan ook een heel mooi assortiment van presenteren. Redsun, een van onze ‘hofleveranciers’, is een fabrikant die zich heeft toegelegd op het aanbieden van een ruime waaier aan structuren, kleuren en formaten van deze soort.

The Collection Living Outside Redsun

THE COLLECTION | Living outside
Redsun presenteert z’n collectie sierbestrating en tuinmaterialen onder de noemer: THE COLLECTION | Living outside. The Collection is een uitgebreid assortiment met keramiek tegels (ook op drager), (luxe) deklaagstenen en -tegels, klinkers, betonwaren en natuursteen. Dit onderscheid zich ten opzichte van andere door z’n mooie uitstraling en de verschillende deklagen die slijt- en kleurvast zijn.

In het topsegment voeren ze een groot assortiment keramiek tegels van 2 cm dik en een assortiment keramiek tegels op een betonnen drager, genaamd Cerasun*.
*) Nieuw voor 2018, introductie volgt op een later tijdstip.

WP_003082Het hogere segment wordt ingevuld met de volgende serie’s: Smartton (vlak) (ook Linea), Smartton (Nature) Wave, Eliton XXS en Eliton Linea (voorheen Smartton Vintage), Eliton Supreme Linea en Ageton Nature Wave en Natura en Retro Natura.
De Smartton (vlak) en Smartton Wave in de maten 30/60, 60/60 en (binnenkort ook) 40/80 komen van een nieuwe productielijn. Deze tegels hebben een nog vlakkere en dichtere deklaag en (t.o.v. de andere soorten) een afwijkende nuancering en scherpe hoeken.

Daarnaast heeft Redsun een aantal serie’s die het verdere aanbod aan sierbestrating afdekken, te weten: Demiton Extra, Premiton Linea*, Premiton*, Kaiserstone Extra en Tumbelton.
*) Nieuw voor 2018.

Om het assortiment compleet te maken is er ook een groot aanbod aan gebakken klinkers van Bylandtkeramische tegels en natuursteen tegels.

En voor de afwerking hebben ze alle benodigde kantopsluitingen en muurstenen en een groot assortiment natuursteen split en keien.

Uw dealer: Steenstore© | Van den Dool

Hier vindt u de site van Redsun.

Redsun brochures 2018
Redsun heeft z’n nieuwe brochures online staan, klik op de afbeelding om te openen.
Let op: vooral de betonbrochure is erg groot (200 mb+).
Binnenkort kunt u de gedrukte brochures ook meenemen vanaf ons bedrijf.

 Beton Keramiek  Natuursteen

Top