Keramische tegels

ceralight toepassingEen geheel eigen plaats binnen het assortiment tegels wordt ingenomen door de keramische tegels. Ze zijn dun, licht van gewicht, zeer hard en daardoor slijt- en kleurvast en makkelijk in het onderhoud. En in een mooie waaier aan kleuren en structuren leverbaar. De verwerking ervan vraagt wel een bepaalde vakkennis, hierover informeren we u graag.

De belangrijkste eigenschappen van de keramische tegels op een rijtje:
Vorstbestendig, duurzaam en makkelijk te reinigen, krasbestendig, minder gevoelig voor aanslag van mos, alg en zout enz., hoge buigsterkte, lage wateropname, goede antislipwaarde, licht gewicht bij 2 cm tegels.

Door het lage gewicht zijn ze zeer geschikt voor balkons en onderheide terrassen. Eventueel kunnen ze daartoe ook op tegeldragers geplaatst worden. Met een aangepast zandbed kunnen ze ook ‘gewoon’ in de tuin verwerkt worden.

Nieuw zijn diverse assortimenten keramische tegels van 3 cm dik. Door hun hogere gewicht liggen ze stabieler en ze zijn oersterk! Deze tegels gaan ‘een eeuwigheid’ mee!

Tot slot zijn er keramische tegels die af-fabriek op een drager geleverd worden. We hebben daar verschillende serie’s van, waaronder een serie op zeer lichtgewicht kunststof drager en twee serie’s op een betonnen drager. De soorten op een betonnen drager kunnen direct op een zandbed gelegd worden. Ook het leggen op een balkon of dakterras is met deze serie’s heel eenvoudig. We adviseren u graag!

WP_000967

U ziet het, ook voor keramische tegels moet u bij Steenstore© | Van den Dool zijn.

Serie’s:
Keramische tegels 2 en 3 cm, Redsun
Keramische tegels 2 cm, AGGIUNTA© (private-label)
Keramische tegels 2 cm, AGGIUNTA© MASSIMO (grootformaten) (private-label)
Keramische tegels 2 en 3 cm, TuinVisie 
Keramische tegels 3 cm, Excluton
Keramische tegels op een drager (3+1 cm) Cerasun, Redsun 
Keramische tegels op een drager (3+1 cm) Kera Twice en Kera Quite Light, Excluton

Top