Natuursteen tegels, klinkers en elementen

Alle op deze pagina vermelde informatie is onder voorbehoud.

Steenstore© | Van den Dool levert ook een assortiment natuursteen tegels. Er zijn verschillende steensoorten, zoals marmer, hardsteen, graniet en porfier. En er zijn diverse afwerkingsvormen, het oppervlak van de tegels kan geslepen, gestraald, gehamerd of gelaagd (ook leisteen) zijn. Ook is er keus in onbewerkte, geslepen of verouderde zijkanten. Zo is er voor elke situatie wel een mooie passende tegel te vinden.

Gangbare soorten
Diverse soorten zijn nog flink gangbaar. Zoals de Blue Moon serie, een hardsteen soort die zich heel goed leent om te bewerken en daardoor ook in diverse uitvoeringen leverbaar is. Deze soort heeft een dichte structuur, matteert/vergrijst en krast na verloop van tijd, en eenmaal verouderd behouden de tegels hun rustieke uitstraling. De Granit Grey Piazzo en de Tahiti Blue Piazzo tegels hebben een mooie bewerkte deklaag met een chique natuurlijke uitstraling. Elke tegel is een stukje pure natuur!

Naast de hieronder getoonde tegels kunnen we nog meer soorten leveren. Het assortiment van Redsun is op aanvraag te verkrijgen, hier vindt u hun brochure. U ziet het, ook voor natuursteen tegels kunt u bij Steenstore© | Van den Dool terecht!

Natuursteen: over het materiaal, de verwerking en het onderhoud
De diverse soorten hebben verschillende eigenschappen en vragen ze allemaal hun specifieke onderhoud, laat u daarom goed informeren over deze producten. Voor de Blue Moon tegels hebben we specifieke verwerkingsvoorschriften: Verwerkingsvoorschriften Blue moon.pdf. Ook voor informatie over de andere soorten natuursteen tegels die we leveren kunt u natuurlijk bij ons terecht. Evenals voor alle benodigde onderhouds- en reinigingsproducten, we helpen u graag op weg.

Let op: bovenstaand informatieblad is niet uitputtend, voor meer informatie over aanleg e.d. verwijzen wij u naar de pagina verwerkingsvoorschriften, daarop staan verwerkingsvoorschriften voor betonnen bestratingsmaterialen, maar die gelden in het algemeen ook voor de verwerking van natuursteen. Als er nog vragen open blijven dan informeren wij u graag.

Steenstore© | TIP
Ook puur natuur, en heel mooi te combineren met natuursteen tegels, is ons assortiment grind en split
Op de pagina Natuursteen vindt u daar meer over.

Top

Overzicht van de meest gangbare soorten
Onderstaande afbeeldingen kunnen qua tint en structuur afwijken van de werkelijkheid.
© Originele foto’s: Redsun BV Kevelaer of Van den Dool tuinmaterialen Rotterdam
© Bewerkte foto’s: Van den Dool tuinmaterialen Rotterdam

Blue Moon Honed Linea
(met facet)
Blue Moon Honed Anticato
(verouderd)
Blue Stone Honed Antique
(verouderd)
Juparana Piazzo Waterjet Elegance Linea (met facet)
 
Granit Piazzo Elegance Linea
(met facet)
Tahiti Blue Piazzo Elegance Linea
(met facet)
Pacific Piazzo Waterjet Elegance Linea
(met facet)
 
Natuursteen klinkers Natuursteen bestrating Natuursteen opsluitbanden Natuursteen muurblokken
Natuursteen afdekranden Natuursteen traptreden Natuursteen palissaden Natuursteen staptegels

De prijzen van dit assortiment zijn maandprijzen, en op aanvraag beschikbaar. We helpen u graag verder!

Top