Natuursteen

tegels split en keien natuursteenEen van de mooiste materialen die de natuur te bieden heeft is natuursteen. Op veel manieren te bewerken en dan ook op heel veel manieren toe te passen. Allerlei verschillende soorten met evenzovele verschillende eigenschappen, en met een unieke uitstraling. Het kan wat hebben en gaat een eeuwigheid mee. Toegepast in de tuin geeft het een authentieke, natuurlijke en rustgevende sfeer.

Elke soort natuursteen kent z’n eigen toepassingsmogelijkheden en verwerkingsvoorschriften, en reageert op z’n eigen manier op bijvoorbeeld het weer en slijtageprocessen. Daarom is het goed om u uitgebreid te laten informeren. Steenstore © | Van den Dool staat u graag met raad en daad terzijde.

Ons assortiment natuursteen hebben we onderverdeeld in drie groepen. Hiervan vindt u de informatie op de volgende pagina’s:
zand, grind en split
natuursteen tegels en klinkers (in het productmenu geplaatst onder tegels)
natuursteen opsluitbanden, muurstenen, vijverranden en elementen

Redsun en Excluton hebben in deze assortimentsgroepen ruime keuze, hier vindt u hun brochures.

Ons assortiment omvat ook grindmatten. Bij veel belopen, zwaarder belastte of grotere oppervlaktes kan daar het grind of split in/op gestrooid worden zodat het op z’n plaats blijft.

Ook voor keien kunt u bij ons terecht, enkele soorten kunnen los geleverd worden*, en een groot assortiment is op bestelling per volle gaas leverbaar.
*) Onder voorbehoud van beschikbaarheid.

En natuurlijk hebben we de benodigde soorten voegmateriaal, steenlijm en onderhoudsproducten. Hiermee kunt u deze mooie materialen makkelijk verwerken en lang mooi houden.

 vijver en grind natuursteen  Linje Svenska  Blue Moon muursteen Slimwall
 Grind en spit in 25 kg zakken, mini- en big bags  Natuursteen tegels en klinkers  Natuursteen opsluitbanden en vijverranden
ECCOgravel grindmatten Keien in soorten en maten Onderhoudsproducten en steenlijmen

Top