excluton.nl

Excluton logoExcluton sierbestrating, de juiste keuze! Laat u inspireren & informeren. Met Excluton maakt u de prachtigste tuinen met daarin de mooiste producten. Naast alle inspiratie geven ze ook de informatie die u nodig heeft om tot een voor u passende tuininrichting te komen. Zij (en wij) wensen u veel tuinplezier!

Sierbestrating is mooi als het nieuw is, maar dan moet je na een paar jaar eens kijken, de kleur is er helemaal uit en je ziet allemaal van die grove korrels in het oppervlak… Ja, dat was vroeger zo, en inderdaad, niet alles was vroeger beter. Tegenwoordig is er een overweldigend aanbod aan deklaagstenen en -tegels. Deze zijn het antwoord op het genoemde en daardoor de betere keuze.

steenstore van den dool logo voor strooifolderOmdat Steenstore© | Van den Dool overtuigt is van de voordelen van deze deklaagstenen hebben we ons, zolang als deze soort stenen bestaat, er sterk voor gemaakt. En we kunnen u er dan ook een heel mooi assortiment van presenteren. Excluton, een van onze ‘hofleveranciers’, is een fabrikant die zich heeft toegelegd op het aanbieden van een ruime waaier aan structuren, kleuren en formaten van deze soort. Bijvoorbeeld hun uitgebreide serie 60 Plus Soft Comfort siertegels heeft zo’n stevige deklaag.

Wilt u weten wat u koopt en hoe u het verwerkt, lees dan het productinformatieblad, zie onderaan.Tuinaanleg door de professional

Excluton z’n assortiment omvat een compleet aanbod aan sierbestratingsmaterialen, van voordelig tot hoogwaardig.

Het topsegment wordt ingevuld met de serie’s:
Kera Twice (keramiek op beton)
Kera, massief keramische tegels van 3 cm dik (nieuw voor 2024)

Daarnaast heeft Excluton een aantal serie’s die het verdere aanbod aan sierbestrating afdekken, te weten:
Terras+ (voor 2024 uitgebreid)
60 Plus Soft Comfort (voor 2024 uitgebreid)
Optimum Tuintegel (niet gepresenteerd)
Abbeystones (verouderd)
Romano’s en BSS betonstraatsteen KOMO (strak)

Bovenstaande materialen zijn heel goed te combineren met ons (overige) aanbod aan keramische tegels, keramische tegels op een onderlaag, kantopsluitingen en betonwaren, kunstgras, natuursteensplit, steenkorven en verlichting.

Excluton levert z’n producten en diensten via de vakhandel, die u met kennis van zaken kan informeren over alle mogelijkheden, product eigenschappen en verwerkingsmethoden.

Excluton productinformatieblad
Excluton productinformatieblad

Uw dealer: Steenstore© | Van den Dool

Hier vindt u de site van Excluton.

Excluton brochure
Excluton heeft z’n brochure online staan, u vindt hem hier.