excluton.nl

Excluton logoExcluton sierbestrating, de juiste keuze! Laat u inspireren & informeren. Met Excluton maakt u de prachtigste tuinen met daarin de mooiste producten. Naast alle inspiratie geven ze ook de informatie die u nodig heeft om tot een voor u passende tuininrichting te komen. Zij (en wij) wensen u veel tuinplezier!

Sierbestrating is mooi als het nieuw is, maar dan moet je na een paar jaar eens kijken, de kleur is er helemaal uit en je ziet allemaal van die grove korrels in het oppervlak… Ja, dat was vroeger zo, en inderdaad, niet alles was vroeger beter. Tegenwoordig is er een overweldigend aanbod aan deklaagstenen en -tegels. Deze zijn het antwoord op het genoemde en daardoor de betere keuze.

steenstore van den dool logo voor strooifolderOmdat Steenstore© | Van den Dool overtuigt is van de voordelen van deze deklaagstenen hebben we ons, zolang als deze soort stenen bestaat, er sterk voor gemaakt. En we kunnen u er dan ook een heel mooi assortiment van presenteren. Excluton, een van onze ‘hofleveranciers’, is een fabrikant die zich heeft toegelegd op het aanbieden van een ruime waaier aan structuren, kleuren en formaten van deze soort. Bijvoorbeeld hun uitgebreide serie’s 60 Plus en de Mondo-X siertegels hebben zo’n stevige deklaag.

Presentatie private label Linje Svenska©

Excluton z’n assortiment omvat een compleet aanbod aan sierbestratingsmaterialen, van voordelig tot hoogwaardig. Voor het seizoen 2018 zijn vrijwel alle serie’s vernieuwd door het toevoegen van moderne kleuren, maten en motieven. Daarnaast zijn er nog enkele compleet nieuwe serie’s geïntroduceerd, zoals de Noviton printtegels en de Kera Twice lijn, het bekijken meer dan waard!

Wilt u weten wat u koopt en hoe u het verwerkt, lees dan de betreffende productinformatiebladen, zie hieronder.

De serie’s die Excluton voert zijn:
Puras, Abbeystones, BSS betonstraatsteen KOMO, Terras+ serie, 60 Plus Soft Comfort, 60 Plus Soft Finish en de Mondo-X siertegels (o.a. Optimum en Decora serie’s). Ook voeren ze de bijzonder innovatieve serie’s Noviton printtegels en Kera+ (twee lijnen keramische tegels op een (semi)lichtgewicht drager, waaronder de top serie Kera Twice), en een serie keramische tegels van 3 cm dik.

Daarnaast voeren we alle benodigde kantopsluitingen en betonwaren voor de tuin. En natuurlijk een ruime waaier aan keramische tegels, natuursteen tegels, natuursteensplit en -keien.

Excluton productinformatiebladen (pdf)
1 Productinformatieblad Siertegels
2 Productinformatieblad Stenen & Klinkers
3 Productinformatieblad Natuursteentegels
4 Productinformatieblad Grind & Split (Grindmatten) (oud)
5 Productinformatieblad Bakstenen (oud)
6 Productinformatieblad Keramische tegels

Uw dealer: Steenstore© | Van den Dool

Hier vindt u de site van Excluton.