Prijzen

Bestrating en natuursteen

Via de pagina Kiezen op leverancier of serienaam kunt u per serie een pagina openen met de betreffende productinformatie en prijzen.

Kijk ook eens op de pagina’s
Opruiming restpartijen
Rekenhulp voor het berekenen van benodigde hoeveelheden losgestort materiaal, voegmiddel en tegeldragers

Let op: vanaf 15 september 2021 accepteren we, i.v.m. de hoge afstortkosten bij de bank, geen biljetten van € 200,00 en € 500,00 meer.

Hieronder vindt u informatie over onze prijslijst. Als u iets niet kunt vinden vraag het ons gerust, we helpen u graag verder.

Over de prijslijst
De gehanteerde prijzen zijn inclusief btw, tenzij ze aan u specifiek als exclusief btw zijn opgegeven. De genoemde prijzen zijn altijd exclusief bewerking, verwerking of transport van de betreffende materialen.

Prijs- en modelwijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving, en typ- en afdrukfouten voorbehouden. Aan de prijzen die op deze site, in de downloads en in onze overige uitingen vermeld zijn kunnen daarom geen rechten worden ontleend. De geldende prijzen staan vermeld in de laatst uitgebrachte en afgedrukte prijslijst die op ons bedrijf gebruikt wordt. Zie ook de complete tekst van het voorbehoud.

Eventuele grote updates worden vermeld op de pagina Mededelingen.

Top