Hoveniersdag 29 augustus 2015

voortuin zoetermeer (11)Uitnodiging
Impressie

Uitnodiging
Beste straatmaker of hovenier,

Bent u (misschien al jaren) vaste klant bij ons, of hoort u nu voor het eerst van ons, en bent u geïnteresseerd in wat we voor u kunnen betekenen?

We nodigen u van harte uit voor de hoveniersdag op 29 augustus 2015. De zomermaanden bieden velen een welkome rustpauze voordat de drukke dagen van het najaar zich aandienen. Een mooi moment om nieuwe materiaalkennis op te doen.

Op deze hoveniersdag willen we u graag onze producten tonen. Van betonnen deklaag stenen tot keramiek, van houten tuinschermen tot stapelblokken, we hebben van alles*. Laat u eens inlichten over onze producten, zodat u uw klant kunt verassen met goed productadvies. Daarnaast kunt u uw vragen en opmerkingen kwijt over onze werkwijze en producten.
*) U kunt alvast wat ideeën opdoen op de pagina Assortiment.

De hoveniersdag is een uitgelezen moment om uzelf te inspireren voordat de drukke dagen van het najaar beginnen. Wist u bijvoorbeeld dat de Smartton tegels in de maat 60/60 ook in 4 cm dik te leveren zijn? Of heeft u de Retro Natura wel eens gezien? Een betonsteen met een echte gebakken dikformaat look voor maar € 25,90 per m2.

U bent de gehele dag, van 9.00 u tot 16.00 u. welkom. Koffie, thee en fris staan klaar. Laat ons weten of u van plan bent te komen? Tel.: 010-2020117 of e-mail: info@vandendool.nl (graag uw n.a.w. gegevens vermelden).

Met vriendelijke groet,

Alle medewerkers van Steenstore© | Van den Dool

Top

Impressie
Op zaterdag 29 augustus j.l. hebben we onze eerste hoveniersdag gehouden. Voor iedereen was het even wennen, ook voor ons trouwens. Al met al is het een gezellige dag geworden, waarop we een mooi aantal professionals mochten ontvangen.

Tijdens een kop koffie konden we gezellig bijpraten en tussendoor ook nog een aantal (nieuwe) materialen laten zien en erover vertellen.

Het leuke was ook dat een aantal hoveniers gelijk contact had met de consumenten die tegelijkertijd op het terrein waren, er werden direct wat kaartjes uitgewisseld…

Ondertussen zijn er ook al weer ideeën opgekomen voor een volgende keer, want dit smaakte naar meer.

Hieronder vindt u een kleine impressie.

WP_001963 WP_001957 WP_001966
Voor de presentatie van aanvullende producten waren er wat kraampjes neergezet. Zo werden hier een aantal reinigers, soorten lijm, grindmatten en regengoten getoond. En hier werden een aantal brochures aangeboden, van beton, keramisch, natuursteen, Marshalls…
marshalls stapel WP_001948 waterkruiwagen
Van Marshalls voeren we sinds kort een mooie lijn met replica stenen. Lees hier meer… Als voorbeeld hadden we een kleur gevoegd met drie verschillende soorten voegmiddel. Ook werd er een presentatie gegeven van de Waterkruiwagen. Lees hier meer…
mensen02 mensen01 WP_001972
Ook aan het bestaande aanbod aan muurstenen en betonwaren werd aandacht gegeven. Er werden ervaringen uitgewisseld en oude banden aangehaald, misschien wel het belangrijkste! En er werd een bakkie koffie gedronken met een praatje erbij. Op naar de volgende keer.

Top