tuinvisie.nl

tuinvisie_logo + payoff_rgbTuinVisie is als producent en importeur dé leverancier van (sier)bestrating (waaronder een uitgebreide lijn eigen productie siertegels en deklaagstenen), natuursteen, tuinhout (waaronder een ruim assortiment eigen productie tuinschermen), tuinhuizen, ijzerwaren, verlichting, vijvermateriaal en vele hardwaren voor uw tuin.

Sierbestrating is mooi als het nieuw is, maar dan moet je na een paar jaar eens kijken, de kleur is er helemaal uit en je ziet allemaal van die grove korrels in het oppervlak… Ja, dat was vroeger zo, en inderdaad, niet alles was vroeger beter. Tegenwoordig is er een overweldigend aanbod aan deklaagstenen en -tegels. Deze zijn het antwoord op het genoemde en daardoor de betere keuze.

steenstore van den dool logo voor strooifolderOmdat Steenstore© | Van den Dool overtuigt is van de voordelen van deze deklaagstenen hebben we ons, zolang als deze soort stenen bestaat, er sterk voor gemaakt. En we kunnen u er dan ook een heel mooi assortiment van presenteren. TuinVisie, een van onze ‘hofleveranciers’, is een fabrikant die zich heeft toegelegd op het aanbieden van een ruime waaier aan structuren, kleuren en formaten van deze soort.

De tegel serie’s die ze voeren zijn o.a.:
Intensa
Furora- en Axenta,
Trento
Estetico,
Ambiento,
Tinto,
Tremico en 
Schellevis Oud-Hollands.

In klinkers zijn er de serie’s:
Tambour en 
Tremico.

Ook is er een serie keramische tegels van 2 en 3 cm dik.

Daarnaast wordt er een compleet assortiment Wallblocks geleverd.

Ook wordt er een mooi assortiment tuinschermen aangeboden, met onder andere de type’s Eindhoven, Hengelo, Breda en Wilnis.

Bovenstaande materialen zijn heel goed te combineren met ons (overige) aanbod aan keramische tegels, keramische tegels op een onderlaag, kantopsluitingen en betonwaren, kunstgras, natuursteensplit, steenkorven en verlichting.

Van TuinVisie leveren we ook het Fixs assortiment, een compleet programma om te reinigen, te beschermen, te lijmen en te voegen. U vindt het op de pagina Aanvullende producten.

TuinVisie levert z’n producten en diensten onder meer via de gespecialiseerde vakhandel, die u met kennis van zaken kan informeren over alle mogelijkheden, product eigenschappen en verwerkingsmethoden.

Uw dealer: Steenstore© | Van den Dool

Hier vindt u de site van TuinVisie.

Tuinvisie brochure
Tuinvisie heeft z’n brochure online staan, u vindt hem hier.