Vacature seizoen 2019

Rotterdam, februari 2019

Binnenkort gaat het tuinseizoen weer van start. Daarom zijn we op zoek naar iemand die bij ons kan en wil werken in de verkoop van sierbestrating, tuinhout en aanverwante producten. Wordt jij onze nieuwe collega?

Vacature
Logistiek/commercieel medewerker sierbestrating – Fulltime*

*) We zijn ook nog op zoek naar een parttime medewerker, dus als u daarvoor wilt solliciteren, graag!

Steenstore Van den Dool verkoopt tuinmaterialen en aanverwante producten. Wij adviseren hoveniers en particulieren persoonlijk op het bedrijf, per telefoon en per e-mail.
Wij verkopen sierbestrating, betonwaren, zand, grind en grond, tuinhout en aanvullende producten aan bedrijven en particulieren. Wij leveren met eigen vervoer deze materialen af bij de mensen thuis.

Ben je een aanpakker en fysiek sterk? Vind je het geen probleem om buiten te werken en ben je daarnaast klantgericht, dan zijn wij op zoek naar jou.

Vacature omschrijving
Wij zoeken een verkoop-/ logistiek medewerker die veelal op het buitenterrein aan het werk is. Met behulp van een heftruck ga je pallets laden en lossen, zet je bestellingen klaar die geleverd of afgehaald worden en los je binnenkomende vrachten van onze leveranciers.
Daarnaast ben je commercieel bezig om onze klanten te adviseren in onze showtuin. Je helpt onze klanten bij het inladen van de producten als zij die komen afhalen. Met behulp van een betonzaag maak je tegels op maat.

Naast bovenstaande werkzaamheden doe je ook administratief werk bestaande uit het opnemen van bestellingen, deze inschrijven, bellen en mailen met klanten en leveranciers.

Ook onderhoud- en schoonmaakwerkzaamheden maken deel uit van de werkzaamheden.

Functie eisen
• Mbo werk- en denkniveau.
• Een goede beheersing van de Nederlandse taal in spreken en schrijven.
• Een duidelijk leesbaar handschrift, kennis van Excel en Outlook is een pré.
• Flexibel werken i.v.m. met drukte tijdens het seizoen, gemotiveerd, klantgericht en nauwkeurig.
• Beschikbaar op vijf doordeweekse dagen of op zaterdag.
• Ervaring met werken met een heftruck is een pre.

Dienstverband
Fulltime in de periode van half februari, begin maart tot en met eind september 2019.

Wij bieden
Een afwisselende baan in een klein team met een prettige werksfeer, salaris conform CAO Retail non food. Het uurloon wordt bepaald naar leeftijd en ervaring.

Solliciteren
Wilt u meer informatie of solliciteren, graag mailen naar info@vandendool.nl t.a.v. mevrouw S. van den Dool o.v.v. Vacature 2019 fulltime

Steenstore© | Van den Dool
Kralingseweg 420
3066 RD Rotterdam