Linken naar vertrouwde bedrijven in de regio

Erasmusbrug. Ons kent ons: vertrouwde bedrijvenOnderstaande linken verwijzen naar de internetsite’s van andere vertrouwde regionaal werkende bedrijven die aan tuinieren en klussen gerelateerd zijn.

Let op:

  1. Van den Dool tuinmaterialen is niet verantwoordelijk voor enige uiting van, of werk uitgevoerd door onderstaande bedrijven.
  2. De betreffende logo’s, merken en merknamen zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.
  3. Van den Dool tuinmaterialen is niet verantwoordelijk voor onderstaande informatie. Wijzigingen, typ- en afdrukfouten voorbehouden.

Klik op de nevenstaande logo’s om naar de betreffende site te gaan.

 

Logo van der DussenTuinplantencentrum van der Dussen
Tuinplantencentrum van der Dussen is een veelzijdig tuincentrum met een specialisme in tuinbeplanting. Naast een groot assortiment groen hebben wij een leuke sortering tuinpotten van aardewerk tot clay-fiber en kunststof, woon-tuindecoratie, tuinonderhoud producten, water- en vijverafdeling, bloem- en plantarrangementen en kamerplanten. Van der Dussen kenmerkt zicht door de goede kwaliteit prijs verhouding en heeft veel kennis in huis om u het beste tuinadvies te geven. Bij ons vindt u een zeer groot assortiment buitenplanten en ook hoveniers halen hier hun beplanting. En op onze bloemen- en decoratieafdeling vindt u allerlei moois voor binnen. Van harte welkom.

logo zwinkelsTuincentrum Zwinkels
Welkom bij het grootste groencentrum van Rotterdam. Een wisselend aanbod van in Nederland en andere Europeese landen gekweekte heesters, struiken en vaste planten staan klaar om uw tuin op te sieren. Een ruime keuze van allerhande tuingereedschappen en meststoffen gaat het u gemakkelijker maken bij het tuinieren. Het vernieuwde aanbod potterie zal op uw terras of balkon zeker niet misstaan. Op de decoratieafdeling hebben we gezellige decoraties om te combineren, zoals potten en schalen en waxineglaasjes maar ook grote gezellige windlichten en kaarsen. Haal de warmte  in huis en geniet van de warme tinten. Elke week komen er nieuwe decoraties binnen op uw tuincentrum. Nieuwsgierig geworden, kom dan snel langs op onze decoratieafdeling…

slingerland logo_homeSlingerland Bloemen & Planten | Accessoires | Creatief
Slingerland Bloemen & Planten | Accessoires | Creatief staat bekend om verse bloemen en planten en een ruim assortiment. Onze sfeerafdeling is gericht op eigentijdse collectie zoals u ook kunt zien op de foto’s op onze website. Elke week komen er nieuwe artikelen binnen van gerenommeerde merken. We vinden het een uitdaging om onze klanten te inspireren. U bent van harte welkom op ons tuincentrum aan de Ommoordseweg in Rotterdam.

Bezemer timmerwerkenBezemer timmerwerken
Wij verrichten montagewerkzaamheden voor bedrijven en particulieren. Hierbij kunt u denken aan het vervangen van kozijnen en dakramen, het monteren van zonwering en het realiseren van complete badkamers en interieurs. Wilt u uw houten gevelbekleding laten vervangen door kunstof dan kunnen wij dit voor u realiseren. Onderhoud aan uw woning of bedrijfspand is belangrijk om de levensduur te verlengen. Daarbij kunnen wij ook uw hang en sluitwerk vervangen zodat uw woning weer helemaal aan de inbraakwerende normen voldoet. Kortom voor de meest voorkomende timmerwerken kunt u bij ons terecht.

Heuvelman zand en grondHeuvelman zand en grond
Wij leveren alle soorten zand, grond, grind-, sier- en verhardingsproducten. Daartoe beschikken we over een grote verscheidenheid aan vrachtwagens, mobiele kranen, shovels en een mobiele trommelzeef. Zo krijgen we elk gewenst product op de juiste tijd op de juiste plaats. Naast de levering aan bedrijven, gemeenten, woningstichtingen, hoveniers en waterschappen, worden ook particulieren bediend. Dat kan door aan huis af te storten of door te leveren in big bags of men komt langs met de aloude kruiwagen en/of aanhangwagen.

reijmlogoReijm Groep B.V. – voordelige-container.nl
Bent u bezig met een verbouwing of wilt u op een gemakkelijke manier uw groen- of bedrijfsafval laten ophalen? Huur een voordelige afvalcontainer! Wij garanderen een scherpe prijs, snelle levering (binnen 24 uur) en bieden uitstekende service. Wij richten ons op zowel particulieren als bedrijven in Rotterdam en omgeving. Een voordelige container bestellen kan online of telefonisch. Wij zorgen ervoor dat de juiste container zo snel mogelijk wordt geplaatst en vervolgens op het afgesproken tijdstip wordt opgehaald. Wij verhuren afvalcontainers in alle soorten en maten en voor diverse afvalstomen.

do dakwerken logoDO Dak & Zinkwerken
Geen woorden maar daken! André den Ouden van DO Dak & Zinkwerken is uw man voor nieuwbouw, renovatie of onderhoud van uw dak. Moet er aan het dak van een paar M2 van uw carport, van uw complete woning met alles erop en eraan, of van uw bedrijfspand (onlangs een werk van 26800 M2 afgerond) gewerkt worden, dan bent u bij DO Dak & Zinkwerken aan het juiste adres. Neem direct contact op via 06-26310602 of dodakwerken@gmail.com, of kijk op de facebookpagina (klik op het logo).

Top