Fence 4 children©

fench 4 children

Algemene introductie Fence 4 children© | 1 aug. 2014
Presentatie op Bouw Compleet | 16 aug. 2014
Opnieuw verlenging laag btw tarief | 2 sept. 2014

Algemene introductie Fence 4 children© | 1 aug. 2014
Bestaande producten uit het Steenstore© | Van den Dool assortiment een nieuwe toepassing geven, dat was het uitgangspunt. En onlangs vonden we zo’n nieuwe toepassing. Omdat de bedenker ervan geen kansen zag om z’n idee lokaal te vermarkten hebben we het, met de bijbehorende rechten, overgenomen. We introduceren u Fence 4 children©

Flexibel inrichten
Het product geeft de mogelijkheid om elke ruimte optimaal in te delen. En we hebben dit in het bijzonder uitgewerkt voor de inrichting van locaties voor kinderopvang. Kleine en grote ruimtes zijn zo in te richten dat de oppervlakte van iedere locatie zo efficiënt mogelijk wordt benut. Ieder kind krijgt in deze uitvoering z’n ‘eigen’ plaats, die door de andere kinderen ook als ‘eigen’ wordt herkend en gerespecteerd. Ook tijdens bijvoorbeeld het eten is er rust door de vaste plaats van ieder kind. Een en ander is ook nog eens zeer eenvoudig te monitoren.

autocadEfficiënter werken
Door het toepassen van Fence 4 children© zullen de handelingskosten significant dalen, terwijl de operationele processen beduidend eenvoudiger worden. Door de modulaire bouwwijze is elke locatie ook makkelijk aan te passen aan de vraag. Bij meer of minder vraag kunnen er simpelweg modules worden bijgeplaatst of verwijderd.

Uitrol programma
We zijn nu aan het proefdraaien en de resultaten zijn zeer bemoedigend. Bij enkele kinderopvang locaties rond Rotterdam is, in een aantal ruimtes, Fence 4 children© geplaatst en wordt het hele systeem uitgebreid getest. Als alles naar wens verloopt kan het binnenkort ‘in het groot’ toegepast worden, d.w.z. complete locaties uitgerust met het meest flexibele en efficiënte inrichtingsprogramma wat er op de markt te verkrijgen is.

Kostenplaatje
Dat dit product wat mag kosten mag duidelijk zijn. Maar juist hierdoor zult u verrast worden. Door de eenvoud van het hele systeem kunnen we de kosten laag houden. Als alle proefprojecten zijn afgerond zullen we hier een overzicht plaatsen van de prijzen van de benodigde materialen en de op- en afbouwkosten. En mocht u alle voordelen zelf eens willen ervaren door op een proeflocatie te komen kijken dan kunt u nu al contact met ons opnemen. U bent van harte welkom!

Fence 4 children©
by Van den Dool

Nico van den Dool

Top

Bouw_Compleet_handschoen_helm

Presentatie op Bouw Compleet | 16 aug. 2014
Binnenkort een grootse presentatie van Fence 4 children©. En wel op de Bouw Compleet in Gorinchem, van 9-11 september. Hier vindt u meer informatie.

Een professionele standbouwer bereid alles voor, dus wij hoeven alleen maar de materialen aan te leveren en op de beursdagen ons verhaal erbij te houden. We heten u van harte welkom op onze stand. Wilt u ons bezoeken? U kunt bij ons, via de email, gratis toeganskaarten aanvragen. Geeft u daarbij op: uw n.a.w. gegevens, uit naam van welke organisatie u komt, wat uw functie is en waar uw interesse naar uitgaat.

Top

Opnieuw verlenging laag btw tarief | 2 sept. 2014logotype-government-of-the-netherlands-nl
Het btw-tarief op arbeidskosten bij renovatie en herstel van woningen ouder dan 2 jaar is verlaagd. Dit is van 21% naar 6% gegaan. Deze maatregel zou gelden tot eind 2014, maar geldt nu tot 1 juli 2015. Hier vindt u meer informatie.

Als u kinderopvang aan huis aanbied, en daarvoor overgaat op het Fence 4 children© systeem, dan is het in een aantal gevallen mogelijk om het onder de verlaagde btw regeling te laten installeren. Deze regeling is door de overheid verlengd tot 1 juli 2015. Uiteraard willen we een en ander graag voor u uitwerken. Onze medewerkers helpen u graag.

Top