Tuinhout en composiet

Hardhout schermen en hardhout deur met stalen frameNiet meer weg te denken uit de Nederlandse tuin: schermen, pergola’s en vlonders van tuinhout. Geïmpregneerd, hardhout, alternatieven, voor vele toepassingen geschikt. Voor afscherming, voor afwerking en voor verfraaiïng. Steeds voor het geplande doel de goede soort bepalen (laat u door de vakman informeren en inspireren) en u zult zien dat u de juiste producten kunt vinden voor elk gewenst resultaat.

Prijswijzing per 25 november 2020
Doordat de marktprijzen van tuinhout gedurende dit jaar steeds hoger zijn geworden, moest onze leverancier ook zijn prijzen tussentijds verhogen.
De producten die het betreft, en hun nieuwe verkoopprijzen vindt u hier:
Nieuwe prijslijst tuinhout per 25-11-2020 geschikt voor mailen Steenstore(c) Van den Dool v2
De vermelde prijzen zijn de consumenten prijzen incl. btw, en vindt u in de kolom Advies.

Let op: O.a. op de schermen, betonpalen en betonschuttingdelen is een deelpaktoeslag van € 15,00 van toepassing.

Compleet assortiment tuinhout van Tuinvisie
Onze leverancier Tuinvisie heeft een zeer uitgebreid assortiment tuinhout. Planken, palen, schermen, noem maar op. En alles in een ruim aanbod aan houtsoorten. Meer informatie en linken naar de Tuinvisie on-line brochures vindt u op de pagina: Tuinvisie tuinhout.

gardendeck ebony black modernComposiet vlonderdelen
Een vlonder in de tuin, op het balkon of op het dakterras kunt u van houten vlonderdelen maken, maar een heel goed alternatief daarvoor zijn onze composiet vlonderdelen. Mooi en degelijk, laat u verrassen!

Top