Kingstones

Alle op deze pagina vermelde informatie is onder voorbehoud.

De Kingstones tegels zijn gecoate printtegels, leverbaar in 3 langwerpige maten: 30/60, 40/80 en 50/100/4 cm, en in de maat 80/80/6 cm*. Door de toepassing van de nieuwste technieken kunnen nu tegels gemaakt worden die hun gelijke niet kennen. De kleur en het motief worden met de modernste machines op de tegels geprint en daarna worden de tegels verzegeld met een hoogwaardige coating. Door middel van het printen kan aan de tegels een natuursteen look of een decoratief patroon gegeven worden, waarmee werkelijk iets bijzonders van een tuin gemaakt kan worden. Ze zijn geschikt voor terras en pad.

Steenstore© | TIPS: Deze tegels mogen niet afgetrild worden. Voor het invegen adviseren we onkruidremmend voegzand. Zie verder ook de Voorschriften bestratingsmaterialen.

Kingstones is een serie uit het Excluton assortiment.

Overzicht van de kleuren Onderstaande afbeeldingen kunnen qua tint en structuur afwijken van de werkelijkheid.

Paris
Nieuw voor 2021
Lyon
Nieuw voor 2021
Productinformatieblad, met
o.a. verwerkingsinstructies 
 
Chevron
Nieuw voor 2021
Nice
Nieuw voor 2021
 
     
***
Steenstore© | TIP: Omdat bij deze printtegels de kleur en het motief alleen aan het oppervlak aanwezig is, dienen ze met de nodige zorg verwerkt te worden. Als er namelijk hoekjes of schilfertjes afgestoten worden dan wordt de donkergrijze onderlaag zichtbaar. Nu geeft dat bij de meeste kleuren/motieven geen storend effect, maar het is wel iets om rekening mee te houden. Op kleine randschades wordt namelijk geen garantie gegeven.
***

Top

Uittreksel uit de prijslijst 2021
Bestellen kan per deelpak van — stuks, zie onder. Wanneer een volle pallet op een aantal deelpakken wordt afgepast wordt er geen aanbreektoeslag berekend. De tegel van 80x80x6 kan per stuk besteld worden, daar wordt dan bij een deelpak € 15,00 aanbreektoeslag gerekend, zie hieronder.

Overzicht volgt.

Top