Wist u al … (11x) | 25 juli 2016

25/07/2016

… dat we dit seizoen een flinke uitbreiding in ons assortiment keramische tegels hebben gekregen? Er zijn een flink aantal lijnen bij gekomen. Kijk maar eens op de pagina Keramische tegels 2 cm.

… dat we dit seizoen een mooie uitbreiding hebben gekregen in ons aanbod gecoate sierlinje svenskategels? Kijk maar eens op de pagina’s Belga line BD en DP en German line PA en EP

… dat het gehele assortiment Linje Svenska© Storplattor© is vernieuwd? Andere samenstelling deklaag, nieuwe impregnering of coating, en ook nog eens meer uitvoeringen (zie foto hiernaast). Kijk maar eens op de pagina Storplattor.

… dat we er een aantal tegels bij hebben gekregen in 70×70 cm met een deklaag van grof grind of split? Hele aparte tegels, voor heel bijzondere toepassingen. Kijk maar eens op de pagina Sten-design.

… dat de serie Linje Svenska© Smooth-ton© een flinke uitbreiding in formaten en kleuren heeft gekregen? Allemaal geborstelde en geïmpregneerde stenen/tegels, en voor een heel gunstige prijs. Kijk maar eens op de pagina Smooth-ton.

… dat de serie Smartton voor dit seizoen is uitgebreid met de XXS (4 cm) en de XS (5 cm) versie? Dezelfde hoogwaardige kwaliteit in een dunnere uitvoering. Goed voor de rug, goed voor de portemonnee. Kijk maar eens op de pagina Smartton vlak.

… dat er steeds meer soorten bestrating zijn waarbij een grijze opsluitband, palissadeband, betonbiels of muurblok past? Daarom heeft Steenstore© | Van den Dool er ook een aantal in het assortiment opgenomen. U vindt er een aantal via de pagina Beton- en steenwaren.

schermen… dat we er dit seizoen veel nieuw tuinhout bij hebben gekregen? Naast wat we al hebben van Tuinvisie, voeren we nu ook een ‘eigen’ assortiment (zie foto hiernaast). Kijk maar eens op de pagina Tuinhout eigen assortiment.

… dat we afgelopen week een aantal hoveniers hebben toegevoegd aan het overzicht op onze site? Kijk maar eens op de pagina Straatmakers en hoveniers.

… dat we de laatste tijd weer een flink aantal product informatie-bladen hebben bijgewerkt of hebben toegevoegd. U vindt het overzicht van al die bladen op de pagina Assortiment.

… dat u voor inspiratie en informatie bij Steenstore© | Van den Dool moet zijn? We heten u van harte welkom op ons bedrijf. Dan kunnen we u al deze mooie materialen laten zien, en u er van alles over vertellen!

Top