Keramische tegels op lichtgewicht drager en meer… | 31 mei 2014

31/05/2014

Ondertussen bij Steenstore©  | Van den Dool: Ook tijdens het seizoen wordt het assortiment uitgebreid.

Eerst het meer…
Soms maken de kleine dingen het verschil. Zo hebben we een nieuw Blue Moon afdek-randje in ons assortiment. Met z’n breedte van slechts 15 cm (15/100/3), is hij ideaal om bijvoorbeeld de Palissade Splitton muur-elementen van 12 cm breed af te dekken. Ze hebben dan een klein beetje overstek, helemaal mooi!

Een andere aanvulling is het Arctic Blue split 15-25 mm. Net een iets levendiger dan de bekende 8-16 maat, en zeker waar het voor decoratie is bedoeld een welkome aanvulling. Met z’n grijs-blauwe tint perfect te combineren met een grote variatie aan sierbestratingsmaterialen.

Keramische tegels op lichtgewicht drager
Van een heel andere orde is de serie Ceralight, keramische tegels (die af-fabriek) op een licht-gewicht drager van Serafoam zijn verlijmd. Met hun totale dikte van 4 cm, lichte gewicht en hun luxe uitstraling, zijn ze het alternatief voor de ‘standaard’ keramische tegels. Waar die namelijk op een speciaal voorbereide ondergrond verwerkt moeten worden, kunnen de Ceralight tegels direct op het zandbed, maar natuurlijk ook op een dakterras of het balkon, verwerkt worden. Meer informatie vindt u via de pagina Ceralight keramische tegels.

Vijverrand blue moon linea Arctic Blue 15-25 Kera Blue
Nieuw: Blue Moon afdek-rand 15/100/3, ideaal om de wat smallere randjes mee af te dekken Nieuw: Arctic Blue 16-25,
een heel mooi sier-splitje
Nieuw: Ceralight, keramische tegels
op een lichtgewicht drager

 

Top