Nieuwsbericht | 26 maart 2014

26/03/2014

De aftrap van een nieuw tuinseizoen. Hebben we nog wat nieuws te melden? Nou, ga er maar eens even voor zitten.

Productnieuws
Allereerst hebben we weer heel veel nieuwe producten in ons assortiment opgenomen.
Zo hebben we alle nieuwe producten van Redsun gepresenteerd, waaronder de nieuwe serie’s Retro Natura dikformaat, Smartton Vintage en keramische tegels en alle uitbreidingen op de bestaande serie’s. Ook het assortiment betonwaren is weer uitgebreid.

Van Excluton zijn de nieuwe 60+ stenen in 30/60, de Terras-serie en de groot-formaat siertegels (60/120 en 100/100) opgenomen. Binnenkort komt er nog een nieuwe serie bij, informatie hierover volgt…

Van Tuinvisie hebben we het hele siertegel assortiment opgenomen en ook een flink deel van het assortiment sierstenen. Bekende namen zijn Furora, Riva, Allura, Strada, Mondian, Tremico, Retrico en meer.

Daarnaast hebben we o.a. kunstgras, composiet vlonderplanken en metalen kantopsluiting aan ons assortiment toegevoegd.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van diverse nieuwe producten.

terras 09 terras 04 Palissade splitton Mount Everest kunstgrashoofdfoto
Keramische tegels in wel
50 verschillende soorten/maten, een aantal ook op onderlaag.
Heel veel gecoate siertegels in 60/60, 40/40, 40/60, 40/80 en in wildverband. Betonwaren te kust en te keur. Muurstenen, betonbielzen, palissadebanden, enz. Kunstgras, composiet vlonderplanken, metalen kantopsluiting, noem maar op.

Verdere informatie
Verder zijn van flink wat producten de prijzen iets naar beneden bijgesteld en hebben we van een aantal producten een mooie actie kunnen maken. U kunt het allemaal bij ons in de showrekken bekijken.

Ondertussen plaatsen we op deze site steeds meer informatie-bladen waarop per serie een korte omschrijving, een overzicht van de kleuren en een overzicht van de prijzen wordt gegeven. Kijk maar eens op de pagina Assortiment.

Ook zijn inmiddels de prijslijsten 2014 vanaf deze site te downloaden, u vindt ze op de pagina Prijzen.

Ten slotte hebben we van diverse straatmakers en hoveniers beeldmateriaal toegevoegd, u vindt het op de pagina Beeldmateriaal.

Voor nu houden we het hier even bij. Als we meer nieuws hebben dan hoort u ons weer, hou de nieuwspagina in de gaten…

Top