Prijswijzigingen en levertijden | 31 maart 2021

31/03/2021

Vanwege de extreme drukte zijn de levertijden langer dan normaal. Het komt regelmatig voor dat er producten niet op voorraad zijn bij onze leveranciers. Veelal is er dan wel een verwachte procutiedatum bekent, zodat we daarover (onder voorbehoud) al iets van kunnen zeggen. Ook gebeurt het soms dat er voor een besteld artikel een leveringsbevestiging is afgegeven, en er een verschil is tussen de informatie in het voorraadsysteem en de fysieke voorraad. Daardoor worden leveringen soms op het laatste moment uitgesteld. E.e.a. legt een enorme druk op het bestelproces en geeft veel onzekerheid voor alle betrokken partijen. Uiteraard doen we er alles aan om de afhandeling van de bestellingen zo goed mogelijk te laten verlopen. Bij vragen of opmerkingen helpen we u graag verder.

Als u vragen heeft over uw lopende bestelling, stel die dan via de mail, dan kunnen we e.e.a. in alle rust voor u uitzoeken. Momenteel is het vrijwel onmogelijk om u via de telefoon adequaat antwoord te geven. U kunt uw vragen stellen via: info@vandendool.nl. Vermeld in uw mail uw naam (zoals vermeld op de bon), uw telefoonnummer, het paginanummer wat op de bon links bovenaan is ingevuld (bijvoorbeeld 6.1.A.), of als er voor uw bestelling al een afleverdatum is afgesproken de afleverdatum die rechts bovenaan is vermeld. Heeft u per mail een offerte ontvangen, gebruik dan de RE: knop om via de lopende mailwisseling te reageren.

Vanwege de steeds stijgende prijzen van grondstoffen, energie en vrachtkosten ontkomen onze leveranciers er niet aan om regelmatig tussentijdse prijsverhogingen door te voeren. Wij proberen ze zo snel mogelijk in onze prijslijst, op onze buitenpresentatie en op onze website* te verwerken. Bij extreme prijsverhogingen, die per direct ingaan, is het mogelijk dat lopende offertes en orders geannuleerd moeten worden (zie ook onze leveringsvoorwaarden onder het kopje Voorbehoud). Vraag onze medewerkers om de geldende prijzen, we helpen u graag verder.
*) De laatste wijzigingen die we hebben kunnen doorvoeren vindt u hier.

Vanwege de hoge werkdruk tijdens de reguliere openingstijden hanteren we dit seizoen geen koopavond. Onze openingstijden zijn:

Van maart tot en met oktober:
Maandag-vrijdag: 8.00-18.00 uur
Koopavond: We hanteren dit jaar géén koopavond!
Zaterdag: 8.00-17.00 uur

Van november tot en met februari:
Maandag-vrijdag: 8.00-17.00 uur
Zaterdag: 9.00-15.00 uur

Zon- en feestdagen altijd gesloten

Top