Aanpassingen vanwege de drukte | 31 maart 2021

31/03/2021

Vanwege de enorme drukte zijn er een aantal aanpassingen t.o.v. de gebruikelijke situatie.

De verwachte levertijd van te bestellen materialen is ca. 1.5 tot 3 weken, onder voorbehoud van beschikbaarheid bij de leveranciers. Vanwege de zeer grote vraag zijn er best al veel artikelen door de leveranciers niet uit voorraad te leveren. En een door hen verwachte levertijd is altijd ter indicatie, waar geen garantie op gegeven wordt. Soms is er een grote mate van flexibiliteit nodig om hiermee om te gaan.

Vanwege de extreme drukte lopen de levertijden op. Als u vragen heeft over uw lopende bestelling, stel die dan via de mail, dan kunnen we e.e.a. in alle rust voor u uitzoeken. Momenteel is het vrijwel onmogelijk om u via de telefoon adequaat antwoord te geven. U kunt uw vragen stellen via: info@vandendool.nl. Vermeld in uw mail uw naam (zoals vermeld op de bon), uw telefoonnummer, het paginanummer wat op de bon links bovenaan is ingevuld (bijvoorbeeld 6.1.A.), of als er voor uw bestelling al een afleverdatum is afgesproken de afleverdatum die rechts bovenaan is vermeld. Heeft u per mail een offerte ontvangen, gebruik dan de RE: knop om via de lopende mailwisseling te reageren.

Vanwege de verwachte grote verkeersdrukte in Krimpen aan den IJssel door de werkzaamheden aan de Grote Kruising, hebben we besloten om voorlopig geen bigbags zand en grond te leveren. Hiervoor verwijzen wij u door naar onze leverancier Heuvelman zand en grond.

Omdat we alle beschikbare ruimte nodig hebben voor de opslag van ons kernassortiment verkopen we voorlopig geen zakken tuinaarde en potgrond. Hiervoor verwijzen wij u door naar Tuincentrum Zwinkels.

De gehanteerde prijzen zijn nadrukkelijk onder voorbehoud. Er komen nu al signalen dat de prijzen van bijvoorbeeld het tuinhout en de buitenverlichting binnenkort verhoogd zullen worden. Houd hier rekening mee bij het maken van uw offertes en het plaatsen van uw bestellingen.

Vanwege de hoge werkdruk tijdens de reguliere openingstijden hanteren we dit seizoen geen koopavond. Onze openingstijden zijn:

Van maart tot en met oktober:
Maandag-vrijdag: 8.00-18.00 uur
Koopavond: We hanteren dit jaar géén koopavond!
Zaterdag: 8.00-17.00 uur

Van november tot en met februari:
Maandag-vrijdag: 8.00-17.00 uur
Zaterdag: 9.00-15.00 uur

Zon- en feestdagen altijd gesloten

Top