Nieuwe lampen | 29 oktober 2018

29/10/2018

Ontwikkelingen op het gebied van design en materialen bracht Lightpro tot een royale uitbreiding van zijn assortiment voor het komende seizoen. Steenstore© Van den Dool wil u nu al informeren en inspireren. Hieronder vindt u een aantal afbeeldingen van wat u kunt verwachten. En linken naar verschillende Lightpro pagina’s.

Een aantal van de nieuwe lampen zijn dimbaar. Dit betekent dat je zelf op elk moment de gewenste lichtsterkte kunt bepalen.

De nieuwe dimbare 12 Volt lampen, exclusief bij de Lightpro dealers, hebben een stoer design en zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen. Samen met de geroemde connector zet Lightpro wederom de toon op het gebied van unieke ontwikkelingen in 12 Volt buitenverlichting.

Update 11 november 2018: de brochure 2019 staat online. Let op: Diverse nieuwe modellen komen begin 2019 beschikbaar. Een aantal ‘uitloop’ modellen blijven in 2019 gewoon leverbaar, zoals bijvoorbeeld de serie Emerald… 

Klik op onderstaande foto’s voor een grote weergave.

     
 Castor 4 (dimbaar)  Avior (dimbaar)  Polaris
     
 Kuma Atik R1 (dimbaar) Atik R2 (dimbaar)
   
 Onyx 22 Star  Onyx 22 Opal  Afstandsbediening voor uw
Lightpro systeem
     
 Dimbare 12 volt buitenverlichting,
uniek in de markt!
 Bij de Castor in 6 stappen in te stellen d.m.v.
een knop achterop het armatuur
 Award winning connector,
zeer eenvoudige installatie

Ervaar het gemak (bekijk hier de systeemuitleg) en de luxe van de Lightpro 12 volt buitenverlichting (bekijk hier de uitgebreide Lightpro website).

De Lightpro overzichtspagina met bovengenoemde nieuwe producten (inclusief hun eigenschappen) vindt u hier.

We hopen u binnenkort deze nieuwe producten te kunnen presenteren. Als Lightpro ze beschikbaar heeft dan halen we ze zo snel mogelijk in huis, we houden u op de hoogte!

De Lightpro pagina op onze website vindt u hier.

Lightpro dealer Steenstore© Van den Dool heet u van harte welkom!

Top