Nieuws van Lightpro | 12 april 2018

12/04/2018

Een bewegingssensor en een afstandsbediening met ontvanger, vanaf april 2018 nieuw in het assortiment van Lightpro, het mooie en makkelijke 12 volt systeem buitenverlichting. De afstandsbediening kan negen verschillende groepen schakelen tot een afstand van maar liefst veertig meter.

Bewegingssensor
Binnenkort is het mogelijk een bewegingssensor op het systeem aan te sluiten. Wel zo fijn als je ’s avonds laat thuiskomt. En niet te vergeten: een goede maatregel om inbrekers op afstand te houden.

Afstandsbediening en ontvanger
Met de afstandsbediening kun je je hele systeem aan- en uitschakelen, maar je kunt met de losse ontvangers ook groepen maken die je separaat aan- en uitschakelt.

Wanneer je ervoor kiest om de ontvanger direct aan de transformator aan te sluiten bedien je jouw gehele tuinverlichting in één keer. Kies je ervoor om de ontvanger ergens tussenin te plaatsen? Dan kun je een specifieke groep bedienen. Handig als je bijvoorbeeld alleen de lampen van jouw terras wilt verlichten! Hiervoor heb je dan wel de F-connector en M-connector nodig om de sensor aan de kabel te krijgen.

Met de afstandsbediening en ontvanger maak je jouw systeem een stuk flexibeler!

Meer informatie over het mooie en makkelijke Lightpro assortiment vindt u op de pagina Lightpro.

Top